Een dag uit mijn leven als KDP-uitgever en Fiverr-freelancer

Als KDP-uitgever en Fiverr freelancer is mijn dag gevuld met een mix van schrijfwerk, familietijd en selfcare. Hier is een kijkje in hoe mijn typische dag eruit ziet.

05:00 - Ochtendroutine: Mijn dag begint al vroeg, om 5:00 uur, wanneer mijn wekker gaat. Deze stille uren gebruik ik om wat tijd voor mezelf te hebben. Ik begin meestal met het lezen van een boek en geniet in alle rust van een kopje thee. Deze momenten koester ik omdat ze me in staat stellen om mijn dag kalm en gefocust te beginnen.

6:45 - Wandelen met Gizmo: Voordat ik mijn zoontje wek maak ik een wandeling met Gizmo, mijn hond. Deze ochtendwandelingen zijn verfrissend en geven me energie voor de dag.

7:00 - Ontbijten met zijn zoontje: Rond 7:00 uur maak ik mijn zoon wakker en samen genieten we van ons ontbijt. Het is een fijn, “rustig” (niet echt) moment samen voordat de dag echt begint.

8:00 - Schoolrun en ochtendwandeling: Na het ontbijt breng ik mijn zoon te voet naar school. Daarna maak ik nog een lange wandeling, gewapend met een thermosfles thee. Zodra ik Noud heb afgezet, zet ik een audioboek aan op Scribd. Deze wandelingen zijn voor mij een moment van ontspanning en inspiratie.

9:00 - Aan het werk: Eenmaal thuis start ik mijn computer en begin ik met het reageren op DM’s op Fiverr. Snelle communicatie is essentieel voor mijn freelance werk.

11:30 - To-do list afwerken: Van 9:00 tot 11:30 werk ik rustig door aan mijn to-do list voor de dag. Dit omvat verschillende taken, van schrijfwerk tot het beheren van mijn KDP-publicaties.

11:30 - 13:00 - Lunchpauze: Rond de middag neem ik tijd voor mezelf. Ik lees een boek, eet mijn lunch en laat de hond nog eens uit. Deze pauze helpt me om mijn gedachten te verfrissen of mijn energie te herladen.

13:00 - Sporten of boodschappen doen: In de middag sport ik een uurtje of ik ga boodschappen doen. Deze activiteiten helpen mij om even los te komen van het werk.

14:00 - Noud ophalen: Om 14:00 uur loop ik weer naar school om Noud op te halen.

15:00 - Werken met toezicht: Terug thuis neemt mijn man, indien nodig, het toezicht over Noud over, en ik werk nog een poosje aan mijn opdrachten. Op woensdag en vrijdag, als Noud al om 12:30 uur uit is van school neem ik hem ‘s middags mee naar de indoor speeltuin.

16:30 - Koken: Tegen 16:30 begin ik met koken. Het bereiden van het avondeten is een ontspannende activiteit voor mij.

17:00 - Avondeten: We eten samen als gezin.

19:30 - 20:00 - Kinderbedtijd: ‘s Avonds breng ik Noud naar bed en lees ik hem voor uit een boek van zijn keuze. Op dit moment lezen we samen Harry Potter En De Steen Der Wijzen van J.K. Rowling.

20:30 - Ontspanning: Na het naar bed brengen van Noud, neem ik wat tijd voor mezelf. Vaak hoepel ik 20-30 minuten, lees ik nog wat, kijk ik televisie of speel ik een game op mijn nintendo switch. Dit is mijn tijd om te ontspannen en te genieten van mijn hobbies.

22:00 - Naar bed: Rond 22:00 uur ga ik naar bed, klaar om de volgende dag weer fris te beginnen.


Het is belangrijk om te benadrukken dat geen enkele dag precies hetzelfde is in het leven van een KDP-uitgever en Fiverr-freelancer. Mijn leven is er een van constante verandering en aanpassing. Deze flexibiliteit is niet alleen noodzakelijk, maar ook een van de meest aantrekkelijke kanten van mijn beroep. Het stelt me in staat om mijn professionele ambities na te streven terwijl ik ook voldoende tijd en aandacht aan mijn gezin kan besteden.

Vorige
Vorige

Hoe mijn diensten je kunnen helpen bij jouw KDP-reis

Volgende
Volgende

De eerste stappen in het opzetten van je KDP-account