Hoe mijn diensten je kunnen helpen bij jouw KDP-reis

Als je de wereld van Kindle Direct Publishing (KDP) betreedt, kan het aanvoelen als een spannende, maar soms ook overweldigende reis. Of je nu een ervaren schrijver/vormgever bent of net begint, KDP biedt geweldige kansen, maar ook unieke uitdagingen. Hier is waar mijn diensten een cruciale rol kunnen spelen in jouw succes.

Boekformatteerdiensten

Een goed geformatteerd boek is essentieel voor een professionele presentatie. Mijn diensten omvatten het zorgvuldig opmaken van je manuscript volgens de KDP-richtlijnen, zodat het naadloos werkt op alle Kindle-apparaten en -apps. Dit zorgt ervoor dat jouw lezers de best mogelijke leeservaring hebben, wat essentieel is voor positieve recensies en mond-op-mondreclame.

Boekomslagontwerp

Een omslag is vaak het eerste wat een potentiële lezer ziet. Mijn omslagontwerpen zorgen ervoor dat jouw boek opvalt in de overvolle digitale boekwinkel. Een professioneel, aantrekkelijk omslagontwerp kan de verkoop aanzienlijk verhogen.

KDP Coaching

Als je nieuw bent in de wereld van zelfpublicatie, kan de hoeveelheid informatie overweldigend zijn. Mijn KDP-coachingdiensten bieden persoonlijke begeleiding, van het opzetten van je KDP-account tot het navigeren door de complexe wereld van royalties en marketingstrategieën.

Ghostwriting

Heb je een geweldig idee voor een boek, maar moeite met het op papier zetten? Mijn ghostwritingservices kunnen je helpen om jouw ideeën om te zetten in een boeiend, goed geschreven boek.

Canva expertise

In het huidige digitale tijdperk is visuele content koning. Mijn kennis van Canva kan worden ingezet om opvallende promotiematerialen te creëren, zoals sociale media afbeeldingen en advertenties, die essentieel zijn voor het opbouwen van je merk en het promoten van je boek.

Beta lezen en sensitiviteitslezing

Voor publicatie is het belangrijk dat je manuscript wordt gelezen door iemand die je eerlijke feedback kan geven. Mijn diensten omvatten beta lezen en sensitiviteitslezing, om ervoor te zorgen dat je boek niet alleen boeiend en goed geschreven is, maar ook cultureel gevoelig en inclusief.


Door mijn diensten te gebruiken, krijg je niet alleen toegang tot technische expertise en persoonlijke ervaring, maar ook tot een partner die toegewijd is aan jouw succes in de spannende wereld van KDP. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw boek niet alleen wordt gepubliceerd, maar ook opvalt en succesvol is.

Vorige
Vorige

Coverontwerp voor KDP

Volgende
Volgende

Een dag uit mijn leven als KDP-uitgever en Fiverr-freelancer