Wie ben ik en wat doe ik in de wereld van boeken en KDP-Publishing?

Hallo, leuk dat je je weg hebt gevonden naar mijn website. Mijn naam is Joany en ik ben een 36-jarige Brabantse met een passie voor boeken en het uitgeefproces. Ik ben mama van een zoontje van 7 jaar en heb mijn eigen KDP (Kindle Direct Publishing) bedrijf. Naast het uitgeven van mijn eigen boeken help ik ook anderen hun uitgeefdromen waar te maken als freelancer op Fiverr.


Het komt vast niet als een grote verrassing dat iemand met een passie voor het uitgeefproces ooit is begonnen als een fanatieke boekenworm. Jarenlang uitte ik mijn liefde voor boeken middels mijn boekenblog, maar al snel realiseerde ik me dat ik meer wilde dan alleen lezen; ik wilde deel uitmaken van het hele creatieve proces. Zo ontdekte ik KDP, een platform dat onafhankelijke schrijvers en uitgevers de mogelijkheid biedt om hun werk direct te publiceren en te verkopen op Amazon.


Als KDP uitgever houd ik me bezig met alle aspecten van het publicatieproces. Van conceptidee tot schrijven, vormgeven en marketen van boeken. Ik geloof in de kracht van zelfpublicatie als een manier om creatieve vrijheid te behouden en tegelijkertijd jouw publiek te bereiken.


Naast het publiceren van mijn eigen boeken, help ik ook anderen via mijn diensten op Fiverr. Mijn aanbod varieert van boekformatteerdiensten en coverontwerp tot KDP-coaching en ghostwriting.


De wereld van KDP is dynamisch en voortdurend in ontwikkeling. Het vereist een aanhoudende inspanning om op de hoogte te blijven van de laatste trends en praktijken. Ik deel graag mijn ervaringen en lessen met anderen, of het nu gaat om technische tips of persoonlijke inzichten in de uitdagingen en beloningen van het zijn van een self-published author.

Mijn blog is een weerspiegeling van mijn passie en kennis. Hier vind je alles, van informatieve artikelen en handleidingen tot persoonlijke ervaringen en tips. Of je nu een beginnend schrijver of uitgever bent, of iemand die geïnteresseerd is in de wereld van KDP en freelancen, ik hoop dat je iets waardevols vind in mijn schrijfsels.


Bedankt voor het lezen en welkom in de fascinerende wereld van boeken en KDP publishing.

Vorige
Vorige

Mijn Top 5 Favoriete Boeken