Waarom ik van freelancen op Fiverr hou

Mijn pad naar freelancen op Fiver is een verhaal van persoonlijke strijd en overwinning. Jarenlang heb ik namelijk geprobeerd om een ‘normale’ baan te vinden en te behouden, maar mijn ADHD en autisme maakten dat erg moeilijk. Deze uitdaging leidde me uiteindelijk naar Kindle Direct Publishing (KDP), waar ik een passie ontwikkelde voor het creëren van low-content en medium-content boeken. Deze bezigheid werd meer dan een hobby; het werd een passie. Het gaf me een doel.

Mijn besluit om mijn diensten op Fiverr aan te bieden, kwam door twee belangrijke factoren. Ten eerste, mijn hoofd barste van de ideeën en inspiratie, waardoor ik meer boeken maakte dan ik zelf kon publiceren zonder als een spambot over te komen. Ten tweede heeft KDP een enorme invloed gehad op het inkomen van mijn gezin. Het gaf me plotseling meer financiële vrijheid dan ik ooit in mijn volwassen leven had ervaren, en dat gunde ik anderen ook.

Door mijn werk als freelancer op Fiverr heb ik de leukste mensen ontmoet en de meest geweldige verhalen gehoord. Zo heb ik bijvoorbeeld boeken gemaakt over het omarmen van je grijs wordend haar, trainingsjournals ontwikkeld voor Canadese footballspelers en journals gecreëerd voor mensen die hun ervaringen met recreatieve drugs willen documenteren. Het werk is ongelofelijk gevarieerd en leuk.

Naast mijn inkomsten uit KDP, biedt mijn werk op Fiverr me nu ook een fijn inkomen elke maand. Het mooiste is dat ik voor beide inkomstenbronnen mijn passie kan uitoefenen. het is niet alleen een manier om geld te verdienen; het is een manier om het te doen met iets waarvan ik hou en waar ik goed in ben.

Een ander aspect van freelancen op Fiverr dat ik heel fijn vind, is de bescherming die het biedt. Ik hoef bijvoorbeeld nooit achter een betaling aan te gaan, of me zorgen te maken over ongegronde klachten, omdat alle transacties veilig via het platform worden afgehandeld. Deze zekerheid geeft me gemoedsrust. Natuurlijk zijn er af en toe uitdagingen en leermomenten, maar ik vertrouw erop dat Fiverr me blijft steunen bij eventuele problemen met klanten.


Kortom, freelancen op Fiverr is voor mij niet zomaar een baan; het is een platform waar ik mijn creativiteit kan uiten, interessante mensen kan ontmoeten en me ondersteund en veilig kan voelen in mijn professionele bezigheden. Ik kan het van harte aanbevelen.

Vorige
Vorige

De eerste stappen in het opzetten van je KDP-account

Volgende
Volgende

Basisprincipes van KDP-Uitgeven; Wat Moet Je Weten?