God of Malice - Rina Kent

Titel: God of Malice
Auteur: Rina Kent
Serie: Legacy of Gods #1


Heb je wel eens een boek opgepakt waarvan je eigenlijk denkt dat het niet helemaal je cup of tea is, maar dat zo’n hype heeft dat je het niet kunt negeren? God of Malice van Rina Kent, het eerste deel van de Legacy of Gods-serie, is zo’n boek voor mij. Als iemand die normaal gesproken onmiddellijk ‘nee’ zegt tegen een bully romance, was ik toch nieuwsgierig genoeg om het een kans te geven. En wat blijkt? Het heeft me compleet ingepakt!

Samenvatting

Na een traumatische ontmoeting met een wrede jonge man op een klif wil Lila de gebeurtenis het liefst zo snel mogelijk achter zich laten. Echter, wanneer ze terug keert naar haar school voor de nakomelingen van elite misdadigers en maffiosi ontdekt ze dat de jongen naar de rivaliserende school op hetzelfde eiland, en hij kan en wil haar niet uit zijn hoofd zetten.

Review

Rina Kent staat bekend om haar dark romance boeken, in het bijzonder vanwege de smakelijke anti-helden waar je als lezer veel voor door de vingers wilt zien. De schrijfstijl is vlot en de stijl is consequent duister en instens. Iets waar Rina Kent goed in is.

De wereld van rivaliserende, geheime genootschappen op een eiland met twee concurrerende scholen is erg goed uitgewerkt. Het boek heeft een duistere, bijna gothische sfeer. Rina Kent’s schrijfstijl is vlot en meeslepend, met goed getimede ontwikkelinken die je aan de pagina’s gekluisterd houden.

Killian is het archetype van de morally grey anti-held, compleet gestoord maar op een vreemde manier toch charmant. Glyndon is meer dan alleen een slachtoffer; haar veerkracht en complexiteit geven haar karakter diepte.

Liefhebbers van bully romance zullen absolut smullen van dit boek. Het is een duistere, meeslepende reist die je niet snel zult vergeten. Of je nu een trouwe fan bent van Rina Kent, of dit je eerste boek is van deze auteur, God of Malice biedt een unieke ervaring die zowel choqueert als fascineert mits je open staat voor een boek dat de grenzen opzoekt (en overschrijdt) van obsessie en liefde.


⚠️ Content/Trigger waarschuwing ⚠️

Lees voor meer trigger waarschuwingen de Authors Notes.

  • Expliciete seksscenes

  • Suïcidale gedachten

  • Toxic relatie

  • Classisme

  • Drugs

  • Pesten

  • NonCon/DubCon

  • Lijfstraffen

  • Kat-en-muis, primal play


Q: Heb jij een toffe leestip voor een boek met een geheim genootschap?

Vorige
Vorige

Wat ik las in Maart ‘24

Volgende
Volgende

Ruthless Creatures - J.T. Geissinger