Ruthless Creatures - J.T. Geissinger

Titel: Ruthless Creatures
Auteur: J.T. Geissinger
Serie: Queens & Monsters #1


Een poosje geleden las ik het boek Pen Pal van J.T. Geissinger en dat boek brak mijn hart op de beste manieren mogelijk. Ik had de smaak meteen te pakken en wilde meer lezen van deze auteur. Mijn keuze viel op haar Maffia Romance reeks: Queens & Monsters en las onlangs het eerste deel.

Samenvatting

Na de plotselinge verdwijning van Natalie’s verloofde is er iets geknapt in haar wat ze maar niet kan herstellen. Tot ze op een dag de aandacht trekt van haar knappe nieuwe buurman, Kage, niet wetende dat hij deel uitmaakt van een wereld van gevaar en geheimen. Het geheim wat hij voor haar achterhoudt kan haar hele wereld op zijn kop zetten.

Review

Natalie is niet meteen een heldin waar je stapelgek op bent als lezer. Ze maakt een donkere periode door in haar leven na de verdwijning van haar verloofde. De muren die ze om zichzelf heeft opgeworpen slagen er ook in om jou als lezer een tijdje op afstand te houden.

Haar nieuwe buurman maakt iets wakker in haar waardoor ze langzaam maar zeker een steeds boeiender personage wordt.

De chemie tussen Kage en Natalie is vanaf het begin onmiskenbaar, aangedreven door Kage’s brutale avances en zijn gevaarlijke randje. De interacties tussen Nat en Kage zijn gevuld met elektrische spanning die elke scene oplaadt.

Daarnaast is de verdwijning van Natalie’s voormalige verloofde voeder voor een heel boeiend subplot. Het plot is strak en de ontknoping zag ik totaal niet aankomen.

Hoewel het een maffia-romance is zou ik dit boek persoonlijk niet bestempelen als een dark romance.

Dit boek is perfect voor lezers die houden van sterke, onafhankelijke vrouwelijke personages, 🔥🔥🔥 chemie en spice, en een verhaal dat je radende houdt tot aan de laatste bladzijde.


⚠️ Content/Trigger waarschuwing ⚠️

  • Expliciete seksscenes

  • Wapens

  • Moord

  • Kidnapping

  • Gaslighting

  • Angststoornis/Paniekaanvallen

  • Geweld


Q: Lees jij graag maffia-romances? Welk boek, of welke serie vind jij een echte aanrader?

Vorige
Vorige

God of Malice - Rina Kent

Volgende
Volgende

Wat ik las in februari ‘24