Waarom ik kies voor een persoonlijke benadering in mijn diensten

Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik een grote passie heb voor boeken en het helpen van anderen in hun reis naar zelfpublicatie en freelancen. Ik heb mijn eigen KDP-uitgeefbedrijf en bied ook diensten aan via Fiverr. Wat mijn aanpak uniek maakt, is mijn focus op een persoonlijke benadering, en daar zijn goede redenen voor.

Ten eerste geloof ik sterk in de kracht van een persoonlijke connectie. In deze digitale wereld, waar alles zo snel en soms onpersoonlijk gaat, maakt een menselijke touch het verschil. Wanneer ik werk met klanten, zie ik ze niet gewoon als een nummertje of een klus. Ik zie ze als individuen met unieke verhalen, dromen en ambities. Door te begrijpen waar ze vandaan komen, kan ik veel beter inspelen op hun specifieke behoeften en wensen.

Ik heb ook gemerkt dat een persoonlijke benadering zorgt voor betere resultaten. Elk project is anders, en heeft zijn eigen uitdagingen. Door nauw samen te werken met mijn klanten, kan ik hen op maat gemaakte ontwerpen en oplossingen bieden. Dit kan variëren van het aanbieden van specifieke adviezen over vormgeving tot het helpen bij het navigeren in de soms overweldigende wereld van KDP.

Bovendien, als iemand die zelf ook schrijft en publiceert, begrijp ik de zorgen en de uitdagingen van mijn cliënten uit de eerste hand. Dit helpt me om hun wensen op een dieper niveau te begrijpen en biedt me de mogelijkheid om echt waardevolle ondersteuning en begeleiding te bieden.

De persoonlijke benadering heeft ook zijn vruchten afgeworpen in termen van klanttevredenheid. Cliënten waarderen het wanneer ze voelen dat ze gehoord en begrepen worden. Dit leidt niet alleen tot positieve feedback, maar ook tot langdurige relaties en mond-op-mondreclame, wat essentieel is voor mijn bedrijf.

Daarbij moet ik ook erkennen dat er op Fiverr heel veel freelancers zijn die werk van mindere kwaliteit leveren. Dit heeft ertoe geleid dat er soms vooroordelen bestaan tegenover freelancers op het platform. Klanten kunnen terughoudend zijn omdat ze niet zeker weten of ze wel waar voor hun geld krijgen. Dat maakt het extra belangrijk voor mij om kwalitatief hoogstaand werk af te leveren. Ik streef ernaar om elke klant een positieve ervaring te bieden, niet alleen om mijn eigen reputatie te versterken, maar ook om het imago van freelancers op Fiverr als geheel te verbeteren. Door consequent uitmuntend werk te leveren en echte waarde te bieden, help ik mee aan het doorbreken van deze vooroordelen en laat ik zien dat betrouwbare, professionele freelancers wel degelijk te vinden zijn op het platform.

Tot slot, door een persoonlijke benadering toe te passen, blijf ik trouw aan mijn eigen waarden en principes. Ik geloof in authenticiteit, in het echt zijn, en dat is ook wat ik in mijn werk will brengen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een journal of het coachen van een aspirant-schrijver, ik zet altijd een beetje extra in om te zorgen dat mijn cliënten zich gewaardeerd en gesteund voelen.


Dus, dat is waarom ik kies voor een persoonlijke aanpak in mijn diensten. Het gaat niet alleen om het leveren van een dienst; het gaat ook om het opbouwen van relaties, het bieden van op maat gemaakte ondersteuning en het zijn van een echte partner in de reis van mijn cliënten. En dat maakt elk project zoveel meer betekenisvol en bevredigend.


Q: Wat zijn volgens jou de belangrijkste kenmerken van een goede freelancer? Waar let je op bij het kiezen van iemand voor je project?

Vorige
Vorige

Hoe mijn boekvormging het verschil kan maken

Volgende
Volgende

Mijn eigen schrijfreis