Wat ik las in Maart ‘24

Zo lees je zeven jaar lang nauwelijks een boek per maand, en zo lees je opeens 35 boeken in de maand Maart. Hoe dat zo is gekomen? Geen flauw idee, maar ik vertel jullie graag meer over de boeken die ik in de afgelopen maand heb gelezen.

Voor alle onderstaande boeken geldt;
check de triggerwarnings!

1. Carnal Urges van J.T. Geissinger

In het tweede boek in de Queens & Monsters serie maken we kennis met maffiabaas Declan. Hij ontvoert Sloane, omdat zij volgens hem verantwoordelijk is voor de recent ontketende oorlog tussen verschillende maffia-families.

De chemie van de hoofdpersonen in dit boek spatte van de pagina’s af. Ik heb hier nog meer van genoten van dan van het eerste boek. De manier waarop deze twee bekvechten vanaf het begin is misschien nog wel pittiger dan de seks scenes.

2. Dom van S.J. Tilly

Wanhopig om lid te worden van The Alliance dwingt Dom een huwelijk af met Val, de halfzus van een van de koppen van de organisatie.

Ik weet niet of ik dit boek oprecht leuk vond of dat mijn fantasie een te smakelijk beeld van Dom wist te vormen. Deze man is een rode vlag

3. Sexy Dirty Cowboy van Elle Thorpe

Wanneer Rem’s ware identiteit aan het licht komt krijgt hij twee opties: hij kan de rest van zijn leven doorbrengen in de gevangenis of hij kan getuigen tegen de beruchte motorclub waar hij lid van is geweest. Hij kiest voor optie twee en samen met een knappe agente duikt hij onder in het midden van nergens.

Dit is het derde deel in deze reeks en naar mijn mening het beste. Elle Thorpe weet echt heel goed om haar verhalen zowel om de personages als om het plot te laten draaien en dit boek is geen uitzondering. Helemaal een aanrader voor fans van cowboy-romances.

4. Rebel Revege van Elle Thorpe

Rebel zint op wraak: ze is onlangs verkracht door drie mannen en iemand heeft haar moeder en diens verloofde vermoord op hun huwelijksdag. Samen met haar minnaar, haar nieuwe halfbroer en diens jeugdliefde probeert ze de moord op te lossen en de score met haar verkrachters te vereffenen.

Ik lees eigenlijk maar zelden boekenreeksen die je ook echt op volgorde moet lezen. Al toen ik nog voornamelijk YA las merkte ik dat ik maar zelden de moeite nam om verder te lezen dan boek een. Toch heb ik deze maand een begin gemaakt in deze trilogie en damn! Dit boek is zowel super spannend als 🔥🔥🔥. Een van mijn eerste reverse harem boeken waar ik wel mee klikte.

5. God Of Pain van Rina Kent

Maffia-prinses Annika ziet het niet zitten om uitgehuwelijkt te worden. Na een gesprek met haar moeder leert ze dat haar ouders haar niet in de armen van een ander zullen dwingen als ze al verliefd is op een ander en dus schakelt ze de hulp in van haar vrienden om haar aan een nep-vriendje te helpen. Ze had echter niet gerekend op de hulp van de zwijgzame Chreighton.

Ik vind de boeken van Rina Kent heerlijk. Na het lezen van deel een heb ik dan ook geen moment verspild om verder te gaan in de Legacy of Gods reeks. Hoewel ik iets minder klikte met Cheighton en Annika heb ik nog steeds genoten van het boek.

6. God Of Wrath van Rina Kent

Cecily is al jarenlang hopeloos verliefd op een van haar beste vrienden. Wanneer ze ontdekt dat hij lid is van een datingsite voor mensen met een bijzondere kink schrijft ze zich ook in. Ze hoopt om gekoppeld te worden aan haar crush, maar wordt tot haar grote ongenoegen gekoppeld aan een van de gevaarlijkste mannen op de campus.

De beste boeken zijn boeken die je iets nieuws leren over jezelf. Ik heb van dit boek geleerd dat ik heel erg kan smullen van boeken met primal play (jager & prooi spel) mits het goed is uitgewerkt. Dit boek is dan ook tot op heden mijn favoriete deel van de Legacy of Gods reeks.

7. The Pucking Wrong Number van C.R. Jane

Wanneer Lincoln door het draaien van een verkeerd nummer in contact komt met Monroe is hij onmiddellijk geobsedeerd door haar knappe uiterlijk en haar scherpe humor. Hij zet alles op alles om haar voor zich te winnen. Niets is hem te gek.

Deze boeken zijn voor mij als suiker. Want hoewel ik weet dat het slecht voor me is, kan ik er maar niet van afblijven. Mijn god, wat een giftige mannen bevat deze reeks, maar wat lees ik er verdorie graag over. Ik weet niet waarom ik steeds terug kom voor de boeken C.R. Jane, Wellicht heeft het iets te maken met de manier waarop deze mannen hun 🍆 versieren ter eren van de vrouwen waarmee ze geobsedeerd zijn, want ik begin al weer te giechelen en met mijn voeten te trappelen als ik terug denk aan deze bizarre liefdesverhalen.

8. God Of Ruin van Rina Kent

Landon King is een kunstenaar op zoek naar zijn muze. Mia zint op wraak. Terwijl de twee alles uit de kast halen om elkaar ten gronde te richten ontdekt Landon echter dat Mia wel eens de muze zou kunnen zijn waar hij zo lang naar op zoek was.

Deze kon mijn favoriet in de reeks niet van de troon stoten, maar hij was alsnog heel erg goed. Ik houd van een goede enemies-to-lovers dynamiek ik mijn dark romance boeken.

9. King van S.J. Tilly

Savannah is per ongeluk getuige van de moord op haar bedrieglijke ex en de dader was diezelfde middag nog op bezoek bij haar BFF samen met zijn zus. Nu hij is betrapt en herkent besluit King om Savannah mee te nemen naar zijn huis waar hij haar dwingt hemt hem te trouwen zodat ze niet tegen hem kan getuigen.

Deze reeks heb ik per ongeluk helemaal in de verkeerde volgorde gelezen, maar dat maakt gelukkig niets uit. King en Dom zijn toch wel mijn favoriete Alliance-mannen en dat heeft mogelijk iets te maken met King’s geweldige uitspraak: "I like ‘m heavy.” Wist je trouwens dat deze reeks binnenkort in het Nederlands verschijnt? Dat wil je echt niet missen.

10. Nero van S.J. Tilly

Payton zit rustig televisie te kijken wanneer een voortvluchtige maffiosi haar appartement binnen wandelt om zich daar op zijn dooie gemak een paar uur schuil te houden. Na deze bijzondere ontmoeting tussen Nero en Peyton kan hij haar echter maar niet uit zijn hoofd zetten.

Ik ben geobsedeerd met de manier waarop S.J. Tilly de chemie tussen haar hoofdpersonages weet vast te leggen. Zo freakin’ goed. Je kunt wel merken dat dit het eerste deel in de reeks is, want naar mijn mening is ieder deel een beetje beter dan het vorige.

11. Hans van S.J. Tilly

Cassie brengt al ruim een jaar koekjes naar haar knappe overbuurman. Ondanks zijn uiterlijke onverschilligheid tegenover haar is hij geobsedeerd door haar. Wat Cassie echter niet weet is dat Hans een levensgevaarlijke huurmoordenaar is.

Ondanks de enorm on-sexy naam van de mannelijke hoofdpersoon uit dit boek vond ik het toch weer om te smullen.

12. The Pucking Wrong Guy van C.R. Jane

Wanneer Blake breekt onder de hoge verwachtingen van haar moeder besluit ze om een poosje naar L.A. te verhuizen om aan zichzelf te bewijzen dat ze voor zichzelf kan zorgen. Daar ontmoet ze tijdens een catering opdracht hockey-speler Ari Lancaster die onmiddellijk geobsedeerd is door haar.

Wat kan ik zeggen; weer een krankzinnige knapperd van C.R. Jane die mij om zijn vinger heeft weten te winden. De stappen die deze mannen ondernemen om hun geliefden voor zich te winnen gaan allemaal veel te ver, Ari is geen uitzondering, maar ik smul ervan.

13. Bait van Jade West

Abigail heeft al jaren een fantasie die ze maar niet van zich af kan schudden. In een opwelling besluit ze een advertentie te plaatsen op een datingsite voor kinksters. Hordes mannen voelen zich geroepen, maar een reactie springt er met kop en schouders bovenuit; die van Phoenix. Met hem durft Abigail het aan om haar fantasie, voor een nacht, om te zetten in werkelijkheid.

Een van mijn lievelingsboeken deze maand. Deze novella was zo rauw en bevatte zoveel emotie. Ik krijg nog steeds kippenvel als ik eraan terug denk. Dit is het soort spicy boek waar ik van hou; waarin de spicy scenes het plot complimenteren.

14. Pretty Monster van Sheridan Anne

Tattoo artist Kyah heeft een stalker en ook nog eens het hoofd op hol gebracht van drie knappe mannen; haar collega, de vice president van de plaatselijke motorclub, en haar nieuwe overbuurman. Maar zoals de meeste stalkers zit ook die van Kyah er niet bepaald op te wachten om haar te delen.

Wauw, dit was een pageturner van begin tot eind. Ik zal niet beweren dat het boek heel erg onvoorspelbaar was, maar zelfs wanneer je aan voelt hoe de vork in de steel zit is het nog steeds een verrassing hoe je op dat punt belandt.

15. Rebel Obsession van Elle Thorpe

Dit is boek twee in de Saint View Rebels trilogie en het gaat precies verder daar waar het eerste boek eindigde. Rebel en haar drie mannen herpakken de zoektocht naar de moordenaar van Rebels moeder en stiefvader terwijl ze tegelijkertijd de mannen die Rebel hebben verkracht ten onder proberen te brengen.

Deze serie werd met ieder deel spannender en spannender. Net wanneer je denkt dat je onmogelijk nog verrast kunt worden… BAM, krijg je weer een plotwending voor je kiezen waar je een whiplash van krijgt.

16. The Ritual van Shantel Tessier

Blakely gaat naar een universiteit waar de dienst wordt uitgemaakt door de L.O.R.D.’s; een geheime organisatie met invloed die ver voorbij de muren van de universiteit strekt. Leden van het genootschap krijgen in hun laatste schooljaar een beloning in de vorm van een ‘uitverkorene’; een vrouw die het hele schooljaar haar L.O.R.D. tot dienst staat. Blakely verwacht gekozen te worden door haar vriend, tot ze ontdekt dat hij haar bedriegt met een ander. Tot haar grote schrik wordt ze echter alsnog uitverkoren door Ryat Archer.

Dit boek wordt op social media enorm gehypet en geportretteerd als een must-read voor liefhebbers van het dark romance/bully romance genre, maar mij stelde het erg teleur. Ik vond het allemaal net iets te ver gezocht. Het las voor mij een beetje als een soap op papier.

17. The Four Leaf van Lee Jacquot

Samantha is al zolang ze kan herinneren heimelijk verliefd op haar jeugdvriend Adrian. Hij heeft echter nooit enig teken gegeven dat het wederzijds is. Tot hij terugkeert naar The Four Leaf, het hotel dat ze heeft geërfd van haar ouders, voor St. Patrick’s Day.

Dit is een novella met primal play en ondanks het kinky onderwerp is het zo’n emotioneel en lichthartig verhaal.

18. Call Me Daddy van Jade West

Laine is een naïeve jonge vrouw die op haar verjaardag in de steek wordt gelaten door haar BFF. Gestrand in de regen wordt ze gered van een viezerik door de miljonair Nick die haar mee naar huis neemt. Laine is opgegroeid zonder vader en herkent in Nick een vaderfiguur. Hij ziet zichzelf echter meer als een ‘daddy’ dan een vaderfiguur.

Dit boek wil ik het liefst zo snel mogelijk weer vergeten. Ik las het omdat ik diep onder de indruk was van Bait van dezelfde auteur, maar dit onderwerp is echt niet mijn ding. Als jij wel een zwak hebt voor de Daddy Dom/Little Girl dynamiek dan is het misschien wel iets voor jou, maar voor mij is het een beetje te cringy.

19. The Billionaire’s Wake-Up-Call Girl van Annika Martin

Lizzie heeft dringend geld nodig en het feit dat ze nog geen wekdienst kan regelen voor haar baas zou haar haar baan kunnen kosten. Dus besluit ze om zelf de verantwoordelijkheid voor de onbeschoft vroege wek-telefoontjes te nemen. Het enige nadeel is dat Lizzie’s filter zo vroeg in de ochtend nog niet echt werkt en ze haar baas dus heel ongenuanceerd eens goed de waarheid verteld.

Dit is een superleuke romcom van een auteur waar ik nog niet eerder van had gehoord. Ik heb meer dan eens hardop moeten lachen om het gekibbel tussen de hoofdpersonen. Ook ben ik diep onder de indruk over hoe de schrijfster de ontknoping heeft aangepakt. Ik verwachte iets heel anders, en ze wist me enorm en aangenaam te verrassen.

20. Sleet Kitten van S.J. Tilly

Tijdens een feestje voor haar neef maakt Katelyn kennis met hockeyster Jackson. De twee hebben onmiddellijk een klik. Ondanks de chemie tussen de twee gaat hun romance echter niet helemaal van een leien dakje. Helemaal niet wanneer Katelyn tijdens haar eerste hockeywedstrijd haar hele hart uitstort tegenover de vrouw naast haar.

Eigenlijk was dit boek het op alle vlakken net niet. Ik vond het niet echt grappig, niet echt sexy en ik vond de chemie tussen de hoofdpersonen te kort schieten. Jammer, want ik had hoge verwachtingen gezien deze auteur ook verantwoordelijk is voor de Alliance reeks.

21. Masked & Mine van Tilly Ridge

Mack en Percy verdienen hun geld op OnlyFans, door te cosplayen als bekende Call of Duty personages en volgers een blik in hun slaapkamer te gunnen hebben ze veel fans verzameld. Om hun kanaal een extra boost te geven besluiten ze om een vrouw aan de mix toe te voegen. Ze beseffen zich echter niet dat @devils_sovereign in werkelijkheid een maffia-prinses is.

Ik heb een poosje getwijfeld of ik dit boek minder leuk vond omdat er een dynamiek in voorkomt waar ik persoonlijk niet zo veel mee heb, of omdat het echt slecht geschreven is. Mijn conclusie is dat het echt slecht geschreven is. Het is eigenlijk gewoon porn without plot.

22. Hunted van A. Anders

Aangemoedigd door haar beste vriendin besluit Grace Kink Camp te bezoeken. Zoals de naam al voorspeld is dit een soort zomerkamp voor mensen met bijzondere interesses. Grace is vooral nieuwsgierig naar Primal Play en hoopt hiervoor een partner te ontmoeten op het kamp. Een oproep op het prikbord in de gemeenschappelijke ruimte markeert het begin van een hele bijzondere vakantie.

Niets dan liefde voor dit boek. Ik vond het concept geweldig, de uitwerking heel goed gedaan en de chemie tussen de personages spatte van de pagina’s. Het is dan ook geen verrassing dat ik meteen hierna het tweede deel heb gelezen.

23. Possession van A. Anders

Zion Mason is een wereldster wiens kinky voorkeuren worden ontdekt door de pers. Als het verhaal naar buiten komt wil hij alleen maar vluchten naar de veilige haven van Kink Camp. Het enige probleem; de jonge actrice met wie hij een verstandshuwelijk is aangegaan omdat het goed zou zijn voor zijn reputatie komt achter hem aan op zoek naar antwoorden.

Het tweede deel van deze reeks was zo mogelijk nog beter dan het eerste en dat heeft alles te maken met de hoofdpersonen. Het plot is net wat complexer dan in het eerste deel, en het is uitgewerkt met nog meer hart en humor. Dikke aanrader!

24. Glitch van Briana Michael

Glitch is geobsedeerd met de vrouw met wie hij en zijn vrienden regelmatig online gamen. Ook al heeft hij haar nog nooit ontmoet, of zelfs een foto van haar gezien, haar stem en haar karakter zijn voldoende om hem helemaal wild te maken van haar. Toch is hij bloednerveus als zijn beste vriend eindelijk een ontmoeting tussen hem en Ara weet te organiseren.

Het plot van dit boek sprak me vanaf het begin aan, maar het was naar mijn mening minder sterk uitgewerkt dan dat ik had gehoopt. Nog steeds heb ik heel erg genoten van de romance tussen Glitch en Ara, maar ik hoopte stiekem toch op iets meer van zo’n tof concept.

25. Better Run van Alina May

Mary Jo wordt ontvoerd door twee gemaskerde bruten. Jayden en Cole hebben Mary Jo niet zomaar uitgekozen, ze willen haar straffen. Jammer genoeg heeft Mary Jo geen idee waarvoor.

Dit boek vond ik persoonlijk heel erg sterk en vermakelijk, maar het is er zeker niet een voor tere zieltjes. Duister is een understatement om dit boek te omschrijven. Dus wat je ook doet, lees de triggerwarnings voordat je besluit om het wel of geen kans te geven.

26. Depraved van A.J. Merlin

Sloane woont en werkt op een camping in het midden van nergens. Ze vind het heerlijk in de natuur… tot ze de interesse wekt van een seriemoordenaar.

Ik realiseer me terwijl ik dit schrijf dat mijn boeken van donker naar donkerder zijn gegaan deze afgelopen maand. Wat is er in hemelsnaam met mij gebeurd dat ik tegen het einde van dit boek dacht dat moorddadige nijgingen niet zo erg zijn wanneer hij bereidt is om een opdringerige stiefvader voor je te vermoorden. WTF? Maar zonder gekheid… Ik vrat dit op!

27. CurVy 13 van Nicci Harris

Vallie is een fantieke boekenwurm met een liefde voor Dark Romance; mafia, bully, pesten, het maakt haar niet uit zolang het maar donker en spicy is. Wanneer er echter twee mannen bij haar inbreken komt ze er al snel achter dat zo’n scenes lang niet zo spicy zijn in het echt… of toch?

Hoe meer dark romance ik lees des te meer ben ik ervan overtuigd dat ik zowat alles wel kan lezen zolang er maar geen dieren dood gaan in een boek. Dit boek was erg. Het was heftig. Maar kennelijk is mijn ziel zwart genoeg om me te latten spinnen als een katje wanneer de mannelijke hoofdpersoon de vrouwelijke hoofdpersoon ‘Pup’ noemt.

28. CurVy Forever van Nicci Harris

Dit is het tweede deel van The Curvy Thirteen Playlist. Omdat het boek precies daar verder gaat waar het eerste deel afliep is het lastig om hier meer over te vertellen zonder dingen te verklappen. Het plot blijft vrijwel hetzelfde als het eerste deel… met nog wat meer spice toegevoegd.

Deel een van dit duet eindigde als een MFM en gaat in dit deel verder met een extra ‘M’ in de mix. En ik smulde ervan.

29. Eyes On Me van Sara Cate

Garrett is samen met zijn beste vrienden de eigenaar van een seksclub voor mensen met speciale interesses. Zijn eigen kink? Hij kijkt graag toe. Wanneer hij op een avond inlogt op een website voor cam girls wordt zijn aandacht getrokken door een meisje dat onmiddellijk tot zijn verbeelding spreekt. Wanneer hij zich echter realiseert dat het meisje in kwestie zijn eigen stiefzusje is is dat niet de koude douche die het zou moeten zijn. Integendeel.

Ik heb wel vaker boeken een kans gegeven waarvan ik volop verwacht dat ik ze enorm onsmakelijk zal vinden. Een romance tussen een stiefbroer en zus heeft mij nooit echt aangetrokken, en ik heb het ook maar zelden echt sterk uitgewerkt gezien… maar dit boek was verrukkelijk. Het gekibbel tussen de hoofdpersonen en de manier waarop depressie een rol speelde. Het was een heel sexy boek met een diepgaand verhaal waar ik enorm van onder de indruk was.

30. Brutal van A.J. Merlin

Hazel werkt op een zomerkamp. Wanneer het zoontje van de eigenaren een beetje te handtastelijk wordt grijpt een gemaskerde vreemdeling in… met een machete!

Dit boek is de reden dat ik ben begonnen met het lezen van deze reeks omdat het een van mijn recent ontdekte fascinaties bevat namelijk primal play. Nu is het in dit boek niet helemaal met wederzijdse instemming in het begin, maar toch vond ik het een vermakelijk verhaal. Tot op heden mijn favoriete deel in deze reeks.

31. Sovereign van Raya Morris Edwards

Na de dood van haar man blijft Kiera achter met een enorme schuld en twee zwagers die haar dood willen hebben. Haar rijke buurman doet haar een voorstel; als ze ermee instemt om een jaar lang als zijn submissive bij hem in te trekken scheldt hij haar schuld weg en zal hij haar beschermen.

Dit boek zag ik op TikTok voorbij komen, maar ik heb er nog maar weinig mensen over gehoord. Dat vind ik heel gek, want dit boek was ge-wel-dig. Naast Bait van Jade West was dit een van mijn lievelingsboeken van Maart en dat heeft alles te maken met de communicatie tussen de hoofdpersonen. Hoewel hun BDSM relatie niet geheel vrijwillig van start gaat is er vanaf het begin wel zo’n goede lijn van communicatie dat ik zelf ook een beetje verliefd werd op het koppel.

32. Wanna Play A Game van Alina May

Voor Sawyer, Miles en Ryder is moorden een hobby. Wanneer Ryder wordt gearresteerd wijst alles erop dat degene die hen heeft verraden de jonge vrouw is die tegen Sawyer opbotste in het tankstation-winkeltje. Sawyer besluit dat zij, de prooi mag zijn voor de volgende jacht.

Lees dit boek niet tenzij je net als ik een geknakte ziel hebt of zoiets want opnieuw: dit boek is niet duister maar pikzwart. Wees niet te laks om de triggerwarnings te lezen want er zijn er meer dan 40! En nee, ik was nog steeds niet getriggerd. Al zal ik de rest van mijn leven waarschijnlijk geen BBQ-saus meer willen eten.

33. Prey Tell van Amanda Richardson

Op haar achttiende verjaardag vroeg ze hem om haar maagdelijkheid te nemen, hij wees haar af. Niet omdat hij niet hopeloos verliefd was op het jongere zusje van zijn beste vriend, maar omdat zijn ‘voorkeuren’ allesbehalve teder en liefdevol genoemd kunnen worden. Hij heeft zijn best gedaan het los te laten, maar dan daagt de jonge Juliet plotseling op tijdens een van zijn beruchte feestjes… en ze zet het tot zijn verbazing niet op een rennen.

Oef, ik begin spontaan weer te zwijmelen als ik aan dit boek denk. De sterke communicatie waar ik zo’n fan van was in Sovereign van Raya Morris Edwards ontbrak volledig bij dit koppel. Daardoor hebben ze jarenlang naar elkaar gesmacht zonder daar iets mee te doen. En ik heb een zwak voor boeken waarin gesmacht wordt.

34. Camp Deviant van Kady Ash

Ashlyn heeft een ellendig jaar achter de rug. Om zichzelf een hart onder de riem te steken heeft ze besloten om zichzelf te trakteren op een weekendje weg; naar Camp Deviant. Hier wordt ze gekoppeld aan twee onbekende, gemaskerde mannen die haar zullen helpen om al haar fantasieën werkelijkheid te maken. Wanneer de maskers echter af gaan, blijkt een van de mannen lang niet zo onbekend als ze had gehoopt.

Wat kan je nu echt zeggen over porn without plot. Er zat wel wat verhaal in, maar dat was zo absurd dat het een beetje voelde alsof dat was toegevoegd als een bijgedachte.

35. Willing Prey van Allie Oleander

Claire zit in financieel zwaar water na haar scheiding. Om het allemaal nog een graadje erger te maken heeft haar man kennelijk opgeschept tegenover zijn collega’s en zijn baas dat Claire het leuk vind om opgejaagd en ‘verslonden’ te worden in het bos. Zijn baas Shane is zo onder de indruk van het verhaal dat hij Claire een aanbod doet zodra haar scheiding rond is: hij is bereidt haar $30.000 te betalen als zij een maand lang zijn prooi wil zijn op zijn terrein.

In alle eerlijkheid waren mijn verwachtingen van dit boek laag. Dat komt omdat het een novelle is en ik vond het moeilijk voor te stellen dat de hoofdpersonen in zo’n korte tijd een HEA konden vinden gebaseerd op het plot. Ik zat er heel erg naast, want dit boek was ronduit verrukkelijk en ik baal dan ook als een stekker dat er nog geen andere titels van deze auteur zijn.


Tot zover mijn Maart in boeken. Ik wil April beginnen met het uitlezen van de Saint View Rebels trilogie van Elle Thorpe en daarna is mijn plan om te beginnen in de boeken van Sparrow Beckett. Daar heb ik namelijk veel goeds over gehoord.


Q: Wat is het beste boek dat jij las in Maart?

Vorige
Vorige

Her Fantasy - Lauren Biel

Volgende
Volgende

God of Malice - Rina Kent