Nieuwjaarsleesfeest; Bout of Books 39

Vandaag heb ik iets superleuks om met jullie te delen! Ik ga namelijk weer deelnemen aan de Bout of Books readathon. Misschien denk je nu, “Wat is dat nu weer?” Alleen maar de leukste manier om het nieuwe jaar te beginnen voor boekenliefhebbers. Bout of Books is een weeklange leesmarathon, georganiseerd door de fantastische Amanda Shofner en Kelly Rubidoux Apple. Het begint op maandag 1 januari om 12:01 uur in jouw eigen tijdzone.

Wat Bout of Books zo leuk maakt, is de ontspannen sfeer. Er zijn geen strikte regels of enorme leesdoelen. In plaats daarvan zijn er leuke activiteiten zoals leessprints, dagelijkse discussies op Discord, en Instragram-challenges. Maar hey, no pressure - alles is volledig optioneel. Voor mij is dit perfect. Ik kan lezen op mijn eigen tempo.

Tijdens deze week ben ik van plan om jullie op de hoogte te houden van mijn leesavonturen. Ik zal mijn vooruitgang delen, gezellige foto’s posten, en wie weet wat nog meer. Volg me op Instagram voor dagelijkse updates en doe mee met de leespret. Ik zou het geweldig vinden als jullie me zouden volgen en supporten. Samen maken we er een fantastische leesweek van!

Voor alle info en updates over Bout of Books 39, check zeker de Bout of Books blog. Deze readathon is een geweldige kans om in contact te komen met andere boekenwormen over de hele wereld. En ja, ik ben al druk bezig met het kiezen van de boeken die ik ga lezen. Ik beloof dat mijn leeslijst binnenkort klaar zal zijn, en ik kan niet wachten om die met jullie te delen.

Ik ben super enthousiast om dit nieuwe jaar te beginnen met een heleboel boeken. Bout of Books is voor mij de perfecte manier om te ontspannen, te genieten, en natuurlijk om mijn leeslijst voor het komende jaar af te trappen. Wie weet ontdek ik wel een paar nieuwe favorieten!

Blijf dus op de hoogte, er komt nog veel meer leuks aan. Laat me in de tussentijd weten of jij ook meedoet met Bout of Books, en welke boeken je van plan bent te lezen. Ik ben super benieuwd!

Tot snel en veel leesplezier,

Joany

The Bout of Books readathon is organized by Amanda Shofner and Kelly Rubidoux Apple. It’s a weeklong readathon that begins 12:01am Monday, January 1st and runs through Sunday, January 7th in YOUR time zone. Bout of Books is low-pressure. There are reading sprints, daily Discord questions, and exclusive Instagram challenges, but they’re all completely optional. For all Bout of Books 39 information and updates, be sure to visit the Bout of Books blog. - From the Bout of Books team

Vorige
Vorige

Maximaliseer je productiviteit als freelancer met ADHD

Volgende
Volgende

Wat je moet weten over ISBN-nummers op KDP